Logo:

 • #

  Dette logodesign er lavet til en designkonkurrence på et italiensk konkurrencewebsite. Virksomheden er et innovationsfirma. Virksomhedens navn og by-line var fastlagt på forhånd. Designet kom ikke videre i konkurrencen.

  Logoet er designet i Illustrator.

 • #

  Dette logodesign er lavet til en konkurrence Nordulf Danmark opsatte for at finde frem til deres nye logo. Bomærket er en sammensætning af ordet 'nord' skrevet med runer og en simplificeret tegning af en ulv. Til forslaget hørte også et eksempel på hvordan deres fremtidige faktura kunne se ud.

  Logoet er designet i Illustrator.

 • #

  Denne illustration har jeg lavet til en konkurrence på familiesiden baby.dk.

  Siden havde behov for et ikonbillede til brug som personbillede, når en moderator giver en officiel besked. Opgaven blev stillet som en konkurrence for brugerne. Sidens brugere stemte derefter om de 4 bedste forslag. Mit blev ikke valgt som det endelige, men kom med i finalen.

  Illustrationen er først håndtegnet, derefter er den rentegnet i illustrator, til sidst har jeg lagt skygger på i photoshop.

 • #

  Dette logo er lavet til en mindre intern konkurrence på uddannelsen. Firmaet Esoteric var en nystartet surfervirksomhed, der arrangerer surfing-rejser og med tiden ville sælge accessories som solbriller med deres logo på.

  Logoet skulle derfor kunne fungere selv ned i en størrelse så de kunne passe på en brillestang.

  Logoet er designet i Illustrator.

 • #

  Dette logodesign er lavet til en designkonkurrence på et italiensk konkurrencewebsite. Virksomheden uddanner og giver indsigt indenfor miljøområdet. Designet kom ikke videre i konkurrencen.

  Logoet er designet i Illustrator.

 • #

  Dette logodesign er mit andet forslag til en designkonkurrence på et italiensk konkurrencewebsite. Virksomheden uddanner og giver indsigt indenfor miljøområdet. Designet kom ikke videre i konkurrencen. Virksomheden ønskede at holde logoet i 2 farver.

  Logoet er designet i Illustrator.

 • #

  Dette logodesign er lavet til en konkurrence Nordulf Danmark opsatte for at finde frem til deres nye logo. Bomærket er en sammensætning af runen for 'n' og runen for 'u'. Jeg elskede simpliciteten i logoforslaget. Virksomheden og jeg lavede efterfølgende et samarbejde for at videreudvikle på bomærket.

  Logoet er designet i Illustrator.

 • #

  Efter samarbejdet med Nordulf Danmark var indledt, ville de gerne have lidt skygge på bomærket. Som forsøg lavede jeg dette. Virksomheden ville gerne have mere fylde i bomærket, så det kan stå alene uden at virke smalt. Skrifttypen mente de også var for almindelig.

  Det endte ud med at de tog udgangspunkt i mit design af bomærke og selv tegnede, som de ville have det. Jeg har siden rentegnet logoet for dem samt designet deres emballage.